Hemtjänst

HEMTJÄNST

Hemtjänst


Vårt mål är att underlätta livet och hjälpa er på ett sådant sätt att ni blir helt nöjda med insatsen antingen det ryms inom hemtjänstuppdraget eller är någon tilläggstjänst. Vår förhoppning är att vi ska kunna hjälpa er med allt det som ni behöver hjälp med, stort som smått.

Det är också oerhört viktigt för oss med ett tryggt, personligt, vänligt och trevligt bemötande.


Så här arbetar vi med kvalitet

Regelbundna uppföljningar med er för att försäkra oss om att vi gör det som vi ska göra och som ni vill att vi ska göra på ett fullt tillfredsställande sätt.

Vi kommer bära en namnskylt som identifikation.

Om någon ny personal ska introduceras hos er gör vi alltid det tillsammans första gången så ni sen kommer känna igen vederbörande och denne blir väl insatt i era behov och önskningar.

Självklart vill vi ge er möjlighet att själva ha önskemål kring tidpunkten för insatsen. Så långt som möjligt tillmötesgår vi era önskemål.


Kontinuitet när det gäller personal

Det är jätteviktigt för oss att ni inte ska mötas av en massa olika personer utan ni ska känna igen den som kommer till er och vårt mål är att ni ska ha samma person som ni är nöjda med som utför insatsen vecka efter vecka.


Personal och kompetens

Erfarenhet inom hemtjänstarbete.

Städning av hem, skolor, kontor och hotell.


Antal anställda

Fem anställda.


Språkkunskap

Engelska


Tilläggstjänster

Fönsterputsning, storstädning, fixa gardiner, enklare snöskottning, trädgårdssysslor. Fixar även småsaker som glödlampsbyten, byten av lakan, strykning, enkla ärenden, högläsning, promenader, sällskap, gemenskap.

Vi är till för er och vi gör det vi kan för er!!


Kontaktuppgifter

Mitt hem Sverige AB

Carina Sandberg, 0492-14700, 070-3727632

Drottninggatan 19

59837 Vimmerby

carina@inredmitthem.se


Synpunkter eller klagomål

Carina Sandberg, 0492-14700, 070-3727632